CHP'li belediyelere yönelik operasyonlara bir yenisi daha eklendi. CHP'li Şile Belediyesi'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında üçüncü operasyon düzenlendi. "Temin, imar, ruhsat ve iskan işlemlerinde usulsüzlük yapıldığı" ve "rüşvet alınarak haksız menfaat sağlandığı" yönündeki iddialar üzerine gerçekleştirilen operasyonda 16 kişi gözaltına alındı

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü CHP'li Şile Belediyesi'ne yönelik "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "irtikap", "rüşvet" ve "ihaleye fesat karıştırma" iddialarıyla başlatılan soruşturmada üçüncü dalga operasyon gerçekleştirildi.
Soruşturmada elde edildiği belirtilen yeni deliller doğrultusunda, "temin", "imar", "ruhsat ve iskan işlemlerinde usulsüzlük" yapıldığı ve "rüşvet karşılığında haksız menfaat sağlandığı"nın iddia edilmesi üzerine yeni gözaltı kararları verildi.
Belediye Başkanı Özgür Kabadayı'nın önceki süreçte tutuklandığı soruşturma kapsamında gerçekleştirilen üçüncü dalga operasyonda hakında gözlatı kararı verilen 18 kişi'den 16 kişi gözaltına alındı.
Sendika.Org