İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Karabük AKP İl Başkanlığı ziyaretinde Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan imza kampanyasına da değinerek tuhaf bir kıyas yaptı. Turan “İmza kampanyasıyla adam mı salınır Allah aşkına? Biz de CHP kapatılsın kampanyası yapalım. Olur mu?” dedi
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Karabük Valiliği’nde Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde düzenlenen toplantıya katıldı. Turan, valilik ziyaretinin ardından AKP Karabük İl Başkanlığı’nı da ziyaret etti. Buradaki konuşmasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e dair konuşan Turan, CHP’nin sokak çağrılarını tabanına şirin görünmek için yaptığını söyledi.
Turan, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan imza kampanyasına da değinerek tuhaf bir kıyas yaptı. Turan şunları ifade etti:
İmza kampanyasıyla adam mı salınır Allah aşkına? Biz de CHP kapatılsın kampanyası yapalım. Olur mu? Kayyum atansın CHP’ye. İmza kampanyasını verin. Olur mu? Her şeyin bir adabı, usulü var.
CHP’nin bazı markalara yönelik boykot çağrılarına değinen Turan, “Boykot yapmaya kalktı. Bir tane yabancı marka var mı? Böyle bir anlayış olabilir mi? Ezbere boykot yapan. Niye bunu yaptın dediğinde bilmiyorum diyen bir adamla bu parti yol yürüyemez. Özgür Bey’in de siyasi ömrünü hep beraber göreceğiz” ifadesini kullandı.
Kaynak: Cumhuriyet/ANKA