CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, taraftar grubu Çarşı ile ilgili hazırlanan iddianamede istenen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a sordu

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Beşiktaş taraftar grubu Çarşı ile ilgili hazırlanan iddianamede istenen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a sordu
CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Haziran İsyanı’na katılan taraftar grubu Çarşı hakkında hazırlanan iddianameyi meclis gündemine taşıdı. İddianamede yer alan “Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’ni ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamen engellemeye teşebbüs etmek” suçlamasını Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a soran Aygün, şu ifadeleri kullandı.
Çarşı, Türkiye’nin vicdanı olmuş ve birçok yardım kampanyasını kendisi örgütlemenin yanı sıra Türkiye’de yaşananlara karşı da hiçbir zaman duyarsız kalmamıştır. Söylemleri ve yaptıkları ile her zaman iktidarların korkulu rüyaları haline gelmişlerdir. Ki bu konuda iktidarlara hak vermemek mümkün değil! Çünkü çArşı haksıza karşı haklının yanında olmuş ve olmaya da devam edecektir.
Aygün’ün Bozdağ’a sorduğu sorular ise şöyle:
Sendika.Org