Mardin’de 6 sağlık çalışanının testi pozitif çıktı

COVID-19 virüsü nedeniyle binlerce insanın karantinada olduğu Mardin’de 6 sağlık çalışanının test sonucunun pozitif çıktığı belirtildi

Mardin’de 6 sağlık çalışanının testi pozitif çıktı

Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle vaka sayısının günden güne arttığı Mardin’de yaşamını yitirenlerin sayısı 3 olarak belirlenirken, Mardin Tabip Odası’nın verilerine göre testleri pozitif olan vaka sayısı ise 50’ye çıktı. Kentte 6 sağlık çalışanının da test sonuçlarının pozitif çıktığı belirtildi.

Sağlık çalışanlarına baskı uygulanıyor

Mardin Tabip Odası, basına verilen demeçler sonrası uygulanan baskı nedeniyle kendilerine hastanelerden gelen bilgi akışının zayıfladığını ama Kızıltepe, Nusaybin ve Midyat’ta vaka sayısında her geçen gün artış yaşandığını söyledi.

Üç köy hala karantinada

Bunun yanı sıra Derik, Kızıltepe ve Mazıdağı’na bağlı toplamda üç köy ile Yeşilli’de bir binanın karantina süresi devam ediyor.

Kaynak: Jin News

Sendika.Org'u destekle

Okurlarından başka destekçisi yoktur